הבית בסיוון מודיעין

דירת גן במודיעין
זוג+3 מתבגרים
במסגרת שיפוץ כולל, בו הוחלפו כל המערכות.

במסגרת השיפוץ של דירת גן במודיעין זכו בני המשפחה להגשים את חלומם. מטבח דומיננטי עם אי ענק שיהיה מרכז הבית. האי תוכנן בנגרות אישית שמאפשרת גמישות בקלות כשבאים אורחים, בזכות יחידת שולחן נשלפת.

חלל המטבח בדירה, ששטחה כ-105 מ"ר, היה קטן וחלל הסלון היה גדול מאוד. בנוסף היו חסרים פתרונות אחסון רבים ברחבי הבית ובמיוחד במטבח, שמבחינת בני הזוג הוגדר כחלל החשוב ביותר. הלקוחות ביקשו אי גדול ודומיננטי שיהווה את מרכז הבית, אך מיקומו המקורי של המטבח לא אפשר זאת. לכן הוחלט להחליף מיקום בין המטבח לאזור הסלון המרווח.

הדירה עברה שיפוץ מלא, במסגרתו הוחלפו כל מערכות המים החשמל והתקשורת. 2 חדרי הרחצה תוכננו מחדש משינוי הקירות ועד לבחירת קרמיקות ותכנון הנגרות. בנוסף, הוגדל חדר השינה של ההורים על חשבון חדר השינה של הילדה ותוכננה נישה במסדרון עבור אחסון.

הקווים המנחים לבחירת הצבעים בבית היו התאמה לגוונים בתמונה שהציגו הלקוחות, מתוך תצוגת אופנה שבה ביקרו. שילוב של גוני כחול עמוק וגוון פודרה הנוטה לחום.

צילום: טל ניסים

 

שתפו: