הדירה בבקעה

שטח הדירה: 150 מ"ר.
דיירים: זוג+3 ילדים
צלם: איתי בנית.

במקור הדירה היתה מחולקת לשישה חדרים. בני הזוג ביקשו לוותר על חדר שינה אחד כדי להגדיל את החלל הציבורי לטובת מקום מרווח יותר לפינת אוכל. הדירה תוכננה בצורה כזו שבעתיד יוכלו הלקוחות לסגור את החלל ולהוסיף חדר. מבחינת העיצוב, הדיירים רצו צבעוניות עזה, במהלך התהליך הצלחנו למצוא את האיזון בין הסגנונות ומצאנו את הדיוק גם במגוון רחב של צבעים.

המלצה:

"עינת האהובה, בימים אלה, של התכנסות פנימה אל תוך הבית, אני חייבת לשתף אותך בנחת העצומה שיש לנו מהדירה הקסומה שעיצבת לנו. הדברים כל כך מדוייקים וכל נקודה מצטרפת לרעותה לתמונה הרמונית – פונקציונלית. הדירה שלנו, היא הגרסה הטובה ביותר של עצמנו. לקחת את הד.נ.א שלנו, חתכת והדבקת מחדש ליצירה מופלאה. הבית מאפשר לנו לאפשר, הבית מזכיר לנו את החזון והיעד, הבית מזזכיר לנו את התהליך המעצב שעברנו איתך ומותיר אותנו מחוייבים להליך. עינת – תודה מכל הלב, את המתנה שלא מפסיקה לתת".

שתפו:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email